Experiences.04

Data: 18 de juny
Hora: 19 h
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya, 10)
Inscripció

En aquesta quarta edició de l’Experiences del BCNMedialab que organitzem en col·laboració amb el Col·legi de Periodistes, la ciència té un pes significatiu amb la presència de dos projectes de comunicació científica, un d’ells Matèria, la web fundada per l’exequip de la secció de Ciència del diari Público ara fa un any. També coneixerem l’experiència de Sapiens LAB, empresa de comunicació especialitzada en ciència, i finalment, el cas de Joan Salicrú, periodista de Mataró amb impulsor de diversos projectes periodístics.

  • Materia: Patricia Fernández de Lis , directora. Amb quinze anys d’experiència com a periodista a El País i Público, Patricia és ara fundadora i directora de Matèria, una de les referències a Espanya en informació científica després d’un any online.
  • Sapiens LAB: Mònica López, Directora. Després d’una llarga trajectòria en ràdio com a periodista i divulgadora científica, Mònica ha posat en marxa una empresa de comunicació científica, amb projectes que van des de revistes i webs a ​​la ràdio i al vídeo especialitzat.
  • Clack.cat: Joan Salicrú, periodista. En Joan és un emprenedor nat, impulsor d’una gran diversitat de projectes en diferents àmbits del periodisme i la comunicació. A més de cofundador i codirector de la Revista Valors, que ha arribat als 100 números enguany, també és fundador de la productora Clack i de l’espai cultural El Públic, a Mataró.

Inscriviu-vos: