Periodisme i Temps Real

Data: 13 d’Abril
Hora: 14.00
Lloc: Media140

El proper esdeveniment del BCNMedialab serà dins del programa del Media140, un capítol local d’una serie global d’esdeveniments i tallers, que tindrà lloc a Barcelona els propers 13 i 14 d’Abril. Gent com Joseba Elola, Jay Rosen, Gumersindo Lafuente i molts més es reuniran
al voltant de ponències i tallers amb la intenció d’explorar l’impacte de les tecnologíes digitals i socials en el periodisme i la comunicació. BCNMedialab estarà present amb una taula rodona el 13 d’Abril a les 14:00h, en la que aprofundirem sobre l’ús del temps real com un format periodístic amb tres casos pràctics:

  • Rafel Luján, de Barcelona Televisió, ens mostrarà com van relatar la tempesta de neu que al març del 2010 va colapsar Barcelona, i la integració de la informació rebuda per part dels ciutadans, institucions i periodistes.
  • Jordi Pérez Colomer va començar el seu bloc seguint a Obama i a la política nord-americana, però, potser per aquesta mateixa raó, ha seguit cada cop amb més atenció la situació del món àrab. En les darreres setmanes s’ha convertit en una referència per seguir minut a minut en castellà, les revolucions als països àrabs.
  • Anna Muñoz treballa per al diari digital en català La Malla, on es va dar cobertura informativa en temps real a la vaga general del 29 de setembre de 2010.
  • Modera: Carmen Jané, periodista del El Periódico i membre del BCNMediaLab.

Si vols registrar-te al esdeveniment, pots fer-ho a la web de Media140.BCNMediaLab y el proyecto BCNMediaLab tienen una licencia Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported License.
Si necesitas algún permiso adicional puedes contactar con nosotros aquí.

Feed RSS. Este blog usa Wordpress con el theme Modern Clix, de Rodrigo Galindez, ligeramente modificado por nosotros.