Experiences 03: Ets el que Menges

 

 

La Núria Coll, cofundadora de la revista digital Ets el que Menges, ens presentarà a la propera sessió Experiences del 24 d’abril aquest projecte que va néixer el maig de 2011. Es tracta d’una revista digital especialitzada en salut i nutrició amb un equip format per periodistes, nutricionistes, metges i cuiners. En els seus quasi dos anys de vida han aconseguit augmentar el número de lectors fins als 31.000 usuaris únics assolits el darrer mes de març, segons les dades d’OJD interactiva.

En la seva declaració d’intencions són clars amb el seu objectiu: “divulgar un nou estil d’alimentació, una forma de menjar conscient, saludable i sostenible”. I ho fan a través d’articles, reportatges, entrevistes i receptes.

A banda del contingut del portal, han diversificat la seva oferta de serveis amb un gabinet de comunicació especialitzat en nutrició i salut. També tenen un club de socis i ofereixen un servei de catering saludable.

 

  • Dimecres 24 d’abril celebrem l’Experiences 03 a les 19 hores al Col·legi de Periodistes on la Núria Coll ens presentarà al projecte Etselquemenges.cat juntament amb La Marea i El Extrarradio. Inscriu-t’hi!