El BCNMediaLab al Media140

Aquesta setmana que té lloc a Barcelona el Media140: Frontiers, un capítol local d’una xarxa global d’esdeveniments i tallers. En aquest cas, l’objectiu de l’esdeveniment és explorar l’impacte de les tecnologies digitals i socials en el periodisme, i el BCNMedialab està molt orgullòs de la seva presència en el programa i la d’alguns dels seus membres:

  • 13 d’abril a les 13h: Carlos Alonso organitza el taller de Periodisme de Dades I, en el qual es veuran les aplicacions periodístiques de la visualització de dades i s’iniciarà amb els assistents un projecte de visualització, prenent com a base les fonts de dades que s’exploraran durant el taller.
  • 13 d’abril a les 14h: Carmen Jané presenta una taula rodona entorn de l’ús d’eines de temps real com un format periodístic, en la qual es presentaran tres casos pràctics: Barcelona Televisió i la nevada de Març 2010; Jordi Pérez Colomer i les revoltes del món àrab; i La Malla i la seva cobertura de la vaga general de Setembre 2010.
  • 13 d’abril a les 17h: Miquel Pellicer donarà una xerrada sobre l’ús de les tecnologies digitals en el periodisme esportiu.
  • 13 d’abril a les 17h: Silvia Cobo modera una taula rodona sobre tecnologia per cobrir l’actualitat política i on es presentaran diferents projectes de casa nostra.

Esperem poder veure-us a molts de vosaltres algun dels dos dies de l’esdeveniment. Teniu més informació a la pàgina de l’esdeveniment i al bloc de l’organització. No hi haurà streaming, però l’esdeveniment es podrà seguir en Twitter a través d’@media140cat i #media140.