Periodisme i televisió: Monegal, Calaf i Delàs

En la darrera trobada de la primera temporada del BCNMediaLab parlarem de televisió. Volem saber si es podrà fer bon periodisme en un mitjà regit cada cop més pel poder de la imatge, el dictat de les audiències i els costos de producció. La frontera entre informació i espectacle es desdibuixa en la televisió actual.

Per analitzar com i per què està passant tot això, divendres vinent reunim al periodista i productor de Mediapro Marià de Delàs, l’excorresponsal de TVE Rosa Maria Calaf i el crític televisiu Ferran Monegal. Volem aprofitar les seves experiències i punts de vista per apuntar com serà el periodisme televisiu del futur. Però tots els periodistes i professionals de l’àudiovisual esteu convidats a participar en aquesta reflexió col·lectiva.

La cita es el proper divendres, 6 de maig, a les 19.30 h al bar 37 Grados (Av. Roma / Comte Borrell). Inscriviu-vos aquí.